29.08.2024.

10:17

Foto: shutterstock/Informer/Beta

Džet set

"Dubravki je jako teško, sedi pored njega satima": Svastika Bore Čorbe otkrila nove detalje!

Bora Đorđević se već nekoliko dana nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani gde je hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolešću pluća.

O njegovom stanju do sada se javno oglašavao samo menadžer grupe Bane Obradović, koji je istakao da se Borina porodica ne oglašava u javnosti jer osim onog što on kaže, nemaju šta više da dodaju.

Međutim, Daša, sestra njegove žene Dubravke Milaković, odgovorila je na pozive medija i vidno zabrinuta je poručila sledeće:

Informer

 

- Ništa novo nemam da vam kažem. Sve je baš onako kako vi prenosite. Intubiran je... Dubravka ide svaki dan kod njega da ga vidi kad je poseta. Jako joj je teško. Nju doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače su posete na Intenzivnoj nezi samo pola sata za najbliže, ali njoj dozvoljavaju da ostane više sati pored njega. Može se ući samo u pratnji, nikog ne puštaju tek tako do njega - rekla je Borina svastika za Kurir, pa dodala:

- Zasad se još ništa ne zna, čeka se, valjda će mu biti bolje, mi smo svi optimisti… To je takva bolest, svaka plućnica može da pogorša tu osnovnu bolest. Imao je baš dosta upala pluća u poslednje vreme, puno je kašljao.

Informer

 

Podsetimo, Borin menadžer Bane Obradović otkrio je juče najnovije informacije o Čorbinom zdravstvenom stanju:

- Bora je Intubiran zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolešću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra i dobija odgovarajuće terapije. Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki natpisi, posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima, jedne legende koja se bori za život, nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga sto je izneseno i nema više šta da se kaže. Svi čekamo dobre vesti - rekao je on.