29.08.2024.

15:38

Foto: profimedia

Džet set

Tamara Kalinić postaje voditeljka?! Blogerka počela sa snimanjem u tajnosti, evo šta ju je odalo!

Najpoznatija srpska influsenerka Tamara Kalinić godinama živi i radi u inostranstvu, a sad je započela snimanje svoje televizijske emisije u Srbiji.

Naime, ovaj projekat već mesecima je čuvan u strogoj tajnost, a ne bi se saznalo ni za to da njen gost nije okačio na društvenim mrežama delić sa snimanja.

Srpkinja koju je britanski magazine "Times" svrstao u 100 najuticajnih influensera sveta, već nekoliko dana boravi u Beogradu, gde vredno snima emisiju koja bi trebalo da započne emitovanje na jednoj televiziji.

Nije poznato kako će izgledati sama emisija, ali ono što je otkriveno jeste, da je jedan od gostiju modni dizajern i influenser Pelajo Diaz, koji je poznat po svom jedinstvenom stilu i uticaju u modnoj industriji.

Informer

 

Ono što možemo da pretpostavimo, jeste da će Tamara, koja je stekla globalnu popularnost zahvaljujući svom radu, u emisiji ugostiti niz značajnih figura iz sveta mode, umetnosti i zabave.

Produkcija emisije obavlja se u saradnji sa poznatim producentskim timom, a svaka epizoda će, osim razgovora, sadržati segmente koji istražuju lokalne trendove, kulturna dešavanja i skrivene dragulje grada.

Tagovi:
emisija blogerka Tamara Kalinić influenserka