29.08.2024.

21:46

Foto: ATAIMAGES/promo

Džet set

Uroš i Višnja se smuvali! Živković i Petrovićeva prešli granicu na snimanju spota

Popularni mladi pevači Uroš Živković i Višnja Petrović snimili su duetsku pesmu "U inat dušmanima", a tokom snimanja spota su se toliko opustili da je u jednom trenutku pao i poljubac, koji je zabeležen kamerom i prikazan u spotu.

Informer

 

Ovaj dvojac snimio je spot u kom se oseća da među njima postoji hemija, a to su odmah primetili i korisnici društvenih mreža, koji se pitaju da li su muzičari prešli granicu prijateljstva, te da li su se među njima tokom snimanja rasplamsale i neke druge emocije.

Informer

 

Fanovi pevača su sa oduševljenjem reagovali na kadrove pune strasti, pa su ispod numere Urošu i Višnji ostavljali komentare poput: "Bravo, deco, sve pršti od emocija, strasti i lepote", "Kakva emocija, gluma, a možda i nisu glumili", "Kakav spoj, bomba!".

Mnogi se pitaju kako će na poljubac sa atraktivnom koleginicom reagovati Uroševa devojka, koju je skoro predstavio javnosti.

Informer

 

Višnja Petrović nedavno je javno progovorila o burnom ljubavnom životu i priznala da kada joj se muškarac dopadne ne preza da mu priđe čak i ako je zauzet, pa bi se mnoge žene zabrinule da im partner bude u blizini neodoljive brinete poput Uroša Živkovića.

- Bila sam u vezi sa oženjenim muškarcem. Znala sam da ima ženu, nisam ja budala. Nisam mu pravila probleme, bila je to burna veza. Znala sam da je zauzet, ali to me više ne zanima - izjavila je pevačica nedavno.