30.08.2024.

11:20

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Klinički konzilijum se svaki dan sastaje zbog Bore Đorđevića! Evo u kakvom je zdravstvenom stanju muzičar

Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba", nalazi se nekoliko dana u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, gde lekari daju sve od sebe kako bi se roker izborio sa bolešću, a klinički konzilijum se svakog jutra sastaje kako bi odlučili šta može da se učini kako bi se poboljšalo zdravstveno stanje Bore Đorđevića.

Informer

 

Prema poslednjim informacijama, Borino stanje je i dalje teško, pa je intubiran zbog komplikacija uzrokovanih hronično-opstruktivnom bolešću pluća. Uz odgovarajuće terapije, lekari daju sve od sebe da mu se zdravstveno stanje popravi, posebno oba bubrega i jetra.

Informer

 

Podsetimo, Bora Đorđević je ore desetak dana primljen u bolnicu zbog komplikacije sa plućima. Menadžer grupe Bane Obradović se jedini oglašava u javnosti i obaveštava o njegovom zdravstvenom stanju.

Informer

 

- Bora Đorđević se nalazi i Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolešću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra, Dobija odgovarajuće terapije. Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki natpisi posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za život, nije korektno i nije ljudski, Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga što je izneseno i nema više šta da se kaže, svi čekamo dobre vesti - rekao je ranije Obradović.