30.08.2024.

13:49

Foto: Shuuterstock/Printscreen/Instagram/darabubamara_official

Džet set

U apartmanu od 150 kvadrata džakuzi, sauna i bazen! Dara Bubamara pukla brdo para za letovanje, evo koliko košta jedna noć

Da je čuvena rečenice Dare Bubamare "puno košta" slika i prilika njenog života, dovoljno govori njeno ovogodišne letovanje. Kako prenose mediji, Dara je odsela u hotelu u Turskoj koji nudi potpunu privatnost i zato ga vole mnoge svetske zvezde.

Informer

 

- Ulaz u hotel je daleko od same zgrade jer prvo idu drvoredi i velike plantaže, pa tek onda rizort. Sa svih ostalih strana njemu se može prići samo iz mora. Dara je davno kaparisala jedan od najprostranijih apartmana koji ima 150 kvadrata i košta pravo malo bogastvo. Cene ne postoje na sajtu jer je retko kada slobodan, ali se procenjuje da je noć nekoliko hiljada evra i u tu cenu uračunat je "all inclusive". Apartman ima ogromnu spavaću sobu u okviru koje je džakuzi i sauna, na terasi ima bazen. Prostrano kupatilo i dnevna soba daju mogućnost da se uživa u svakom kutku luksuznog nameštaja, iako realno ljudi na letovanju najmanje vremena provode u apartmanu. Ali svi znamo da Dara voli luksuz, pa će i poslenju paru dati da uživa potpuno - priča izvor koji se zatekao na istom mestu i dodaje:

Informer

 

- Vidali smo je na plaži, bila je sa sinom. Na sebi je imala nekoliko desetina hiljada evra samo u torbi za plažu koja je bila "šanel", i papučama "luj viton". Ostalo nisam primetio koje su marke, ali vide se da voli da troši. Mnogi bogataši odsedaju u ovom rizortu pa nikome nije bilo čudno što toliko novca troši.

S obzirom na to da Daru često prozivaju kako pretera u fotošopiranju fotografija, pa često napravi i početničke greške, otkrio je kako izgleda uživo.

Informer

 

- Pa dobro naravno da nema struk kao sa Instgrama koji napravi, ali izgleda zategnuto. Ne vidim zašto se toliko fotošopira, grudi su joj ogromne, a kosa do pola zadnice. Niska jeste ali je dobro upakovana - ispričao je izvor.