Autor: Informer/A.S.

30.08.2024.

14:14

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Brojimo sitno do večerašnjeg koncerta na Tašmajdanu! Senida otkrila kako se oseća

Muzičko - modna ikona regiona danas pravi svoj prvi veliki solistički koncert na Tašmajdanu, a pred večerašnji nastup, Senida je otkrila kako se oseća i šta publika može da očekuje.

Informer

 

- Osećam se okej, mešaju mi se ogromno uzbuđenje i odgovornost, ali u principu dobro se nosim sa tim. Beograd je grad u kojem sam uvek imala posebnu podršku, koji me je prvi prihvatio i podržao ono što radim. Zato sam odlučila da prvi veliki koncert bude baš ovde. Večeras želim da pružim publici sve od sebe. Pripremili smo nešto zaista posebno, mislim da će vam se svideti - rekla je Senida.

Informer

 

Ona je u Beograd stigla još početkom nedelje, a tom prilikom novinarskim ekipama koje su je sačekale na aerodromu otkrila je da će vreme pred koncert provesti u pripremama za isti, kako bi svaki detalj dovela do savršenstva.

Informer

 

Iako je tada rekla da ne prati koliko ulaznica je prodato, Skymusic, organizator koncerta juče je saopštio da su svi kapaciteti na parteru, u VIP-u, kao i banket i barski stolovi odavno rasprodati, a da su poslednje ulaznice za tribine dostupne putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.