Autor: Informer/K.Ć.

30.08.2024.

17:53

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Slobina žena na udaru: Afera "Fotošop" se širi društvenim mrežama, Jelena uhvaćena na delu

Jelena Radanović se, kako kažu, malo zaigrala u fotošopu, pokušavajući da na društvenim mrežama izgleda privlačnije nego u stvarnosti. No, pratioci su je odmah provalili! Nisu bili lenji i detaljno su obeležili  sve promene koje je napravila na svom telu, a uz dokaze koje su priložili, postala je glavna tema na "X-u" .

Informer

 

Iako je Jelena ubrzo obrisala sliku sa svog profila, bilo je kasno, njeni pratioci su već napravili printskrinove, koje sada masovno dele i komentarišu na ovoj društvenoj mreži. 

- Ono kad hoćeš da imaš bujnu kosu,izvajanu silikonsku zadnjicu, da ti muž nema stomak koji visi, da on ima lepe noge i da mu zadnjica nije slepljena, pa se malo zaigraš u fotošopu. Objava je obrisana da li zbog manjka lajkova ili joj neko ukazao na loš fotošop ko zna - napisao je jedan od korisnika društvene mreže "X".

Radanovićeva lepša polovina je veoma aktivna na Instagramu, ali očigledno da nije obratila pažnju na detalje koji oštrom oku "X" pratiocima nisu promakli. Kako to obično biva usledili su komentari:

- Je l ste vi videli kako Jelena uživo izgleda? Nema veze sa onim što pokazujje na mrežama - jedan je od komentara.

Ima i nih koji su bili kritičniji:

- Silno želi da bude kao i sve ostale napumpane, ali se nije dovoljno uradila. stvarno mi nije jasno zašto ima potrebu toliko da se pući i da pokazuje kao da je neka riba, kada nema veze kako izgleda uživo. To mora da su neki kompleksi - glasio je komentar na X-u.

Informer

 

Inače, Radanovićeva posećuje plastičnog hirurga, pa je uradila usta, stavila je silikone u zadnjicu i grudi, obrve je popunila, a stomatolog joj je promenio kompletno zube.