31.08.2024.

07:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Široko! Fudbaler i pevačica proslavili treću godišnjicu braka: Marko Kaću častio putovanjem u Dubai

Fudbaler je pronašao i rezervisao idealnu vilu sa bazenom u luksuznom delu tog arapskog grada i kupio avionske karte koje je pevačici uručio juče, na dan kada su se venčali pre tri godine. U strogoj tajnosti je i ona Marku poručila najnoviji ajfon 16, koji će mu uskoro stići, a koji je bio njegova želja.

- Kaća i Marko svakodnevno jedno drugo iznenađuju jer osluškuju želje ovog drugog. Nema stvari koju joj nije kupio a da je znao da su na listi njenih želja, od skupocenog nakita "kartije", preko papreno skupih tašni "hermes", sata marke "roleks" i drugih materijalnih stvari. Ona je takođe široke ruke kada su pokloni za Marka u pitanju - ispričao je izvor blizak Gobeljićima za Informer.

Informer

 

Kako nam je još rekao, Marko i Katarina će na putovanje u Dubai povesti i svoju naslednicu Katju, ali i dadilju koja će brinuti o njoj kada roditelji uveče odluče da izađu.

- Kaća se posle dva meseca vratila iz Crne Gore, gde je imala i više nego uspešnu letnju turneju, i ovog vikenda nastupa u Beogradu, ali će uskoro otići na zasluženi odmor s porodicom i tom prilikom proslaviti godišnjicu braka. Nakon toga ulazi u studio kako bi nastavila rad na novim pesmama, koje će publici predstaviti pred Novu godinu - ispričao je izvor za Informer.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, koja nam se zahvalila na čestitkama i kratko prokomentarisala Markov potez i poklon.

Informer

 

- Ja bih sada mogla da vam kažem da me je iznenadio i da to nisam očekivala, ali ne mogu jer je on odavno dokazao da od njega svašta mogu da očekujem. Pažljiv je od prvog dana naše veze i zajedničkog života, pa je tako bilo i ovog puta. Da nije takav, on sigurno ne bi bio moj izbor ni ljubav mog života. O materijalnim stvarima nikada nisam govorila, jer je to neumesno, ali nas dvoje raznim sitnim znakovima održavamo i hranimo svoju ljubav više od pet godina i čvrsto verujem da ćemo nastaviti i ubuduće - rekla je Kaća Grujić Gobeljić za Informer.

Informer

 

Katarina Grujić je ovog leta bila najtraženija pevačica na Crnogorskom primorju, gde je provela čak dva meseca. Povremeno je putovala i u druge gradove Srbije i regiona, ali je u Budvi nastupala svakog vikenda. Gazde klubova su se otimale o nju, jer se za njene nastupe uvek tražila karta više.

- Tako je svakog leta, a ne samo ovog. Moj otac je iz Kolašina, pa se ja u Crnoj Gori osećam kao u svojoj kući, a i boravim u porodičnoj kući u Budvi kada god sam tamo. Čula sam da su se neke moje kolege žalile da nemaju posla kao ranije, te da im nastupi nisu bili posećeni, ali ja mogu da zahvalim Bogu, a i svojoj publici, koja je bila mnogobrojna - rekla je Kaća za Informer.