30.08.2024.

19:26

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Zavede me i nestade!" Sara Reljić o detaljima svog ljubavnog života: "Razmišljala samo o deci i porodici sa njim"

Sara Reljić otkrila je medijima šta se sada događa u njenom privatnom i poslovnom životu, a ono što je zaista zapalilo strasti je to što je Sara po prvi put otkrila i najsitnije detalje svog ljubavnog života.

- Sjajno sam, a poslovno nikad bolje, hvala dragom Bogu. Izbacujem album pod nazivom "Emotivno nedostupna". Pesme izlaze jedna po jedna i ne znam koju pesmu više volim - istakla je Sara.

Informer

 

Naziv albuma "Emotivno nedostupna" sam po sebi otkriva misterije i tajne Sarinog emotivnog života, budući da je hrabro otkrila da je jedan momak osvojio njeno srce, a onda naglo nestao iz njenog života.

- Postoji osoba koja mi je ukrala srce, ali isto tako, zavede me i nestade. Nismo se slagali, ali moje srce i dalje pripada njemu i nije me stid da kažem to. Ali, eto, generalno emotivno nedostupna u smislu da nisam ni za kakve ponude, ni za kakvu ljubav trenutno, iako moje srce pripada njemu, mi nismo zajedno - objasnila je pevačica za Grand.

Informer

 

Pevačica je otkrila čime je taj momak uspeo da osvoji njeno srce.

- Em što ima ono nešto, em što je imao sve kvalitete koje sam ja volela, ali prosto iz nekih razloga to nije uspelo. Ajde na stranu to što je lep i zgodan, nego je muškarac koji je ambiciozan i koji će sve na svetu da da samo da te vidi, da prođe pola sveta da bi došao da te vidi - rekla je ona, a zatim dodala da li je daljina kriva za prekid ljubavi:

- Nije daljina, neke druge stvari su u pitanju. Ali, mene iskreno nije stid da kažem da mislim da je to bio čovek mog života, ali ja sam to jednostavno pustila.

Informer

 

Iako je nasmejana dok govori o svom bivšem partneru, Sara tvrdi da od pomirenja nema ništa.

-Ne, ne, nismo raskidali da bi smo se mirili. Kod mene, pre svega moraju neke stvari da se znaju, da se zna red i da se poštuje. Ako toga nema, mislim da nema ni daljeg razvoja u ljubavi, tako da, iako ja njega volim kao osobu, kao čoveka, neke stvari se prosto kod nas nisu poklopile da bi smo dalje mogli da se razvijamo u porodičnom smislu. I otuda eto, umesto dece, ja napravih album - istakla je pevačica i priznala da je sa njim razmišljala o deci, braku i porodici. 

Informer

 

Pevačica kaže, da je njen bivši partner podržavao u svemu što radi, a pogotovo u poslu, što joj je najviše i značilo.

- On je bio tip osobe, ja obučem malo dužu suknjicu, on kaže "Daj to malo kraće". Kupio mi je autfit za spot "Kafano" koji bukvalno ne pokriva skoro ništa. Tako da, u tom smislu je bio zaista neko ko me je podržavao maksimalno, moju karijeru i on to dečko razume. Razume šou-biz i sve to, a i bio je jako samouveren muškarac, tako da nije imao nikakav problem - istakla je Sara.