Autor: Informer/K.Ć.

30.08.2024.

18:56

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Pojavila se vest da je Kaliopi preminula: Haos u Makedoniji, alarmirana i policija (FOTO)

Kaliopi je ostala u šoku kada je ugledala ove slike, koje su izazvale paniku među njenim fanovima. Pevačica nije mogla da veruje da bi neko mogao da napravi ovako okrutnu izmišljotinu i izazove strah kod njenih najbližih i obožavalaca.

Kaliopi je odmah preduzela pravne korake protiv nepoznatog lica koje je plasiralo ove lažne informacije, te se oglasila i javno kako bi izrazila svoj bes i zabrinutost zbog ovakvog ponašanja.

Informer

 

- Uvek sam tvrdila da ne postoje dobri i loši ljudi, postoje ljudi i ne-ljudi. Za počinioce ovog nehumanog čina, pokrenut je izveštaj i postupak koji vode nadležni organi. U prošlosti je bilo raznih zloupotreba mog imena, ali ovaj morbiditet je prevazišao sve prethodne manipulacije.

- Da li niste svesni da su možda moja majka, sestra, brat mogli da pročitaju ovaj tekst i direktno ugroze svoj život. Apelujem na Odeljenje visoko tehlonološkog kriminala i Ministarstva unutrašnjih poslova da preuzme hitne mere za sprečavanje i zaštitu od takvih zloupotreba - napisala je pevačica.

Ispod ove strašne vesti povodom koje se oglasila, dobila je pregršt komentara podrške.

"Bolesnici", "Strašno, sačuvaj nas Bože", "Ovo je strašno", komentari su Milice Todorović, Saše Kapora i drugih njenih kolega.