30.08.2024.

20:58

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

(FOTO) Ana Nikolić nikad provokativnija! Pevačica pozirala u Raletovom studiju, na njoj samo donji veš i štikle!

Ana Nikolić jedna je od najkontroverznijih pevačica na domaćoj sceni, a svaki njen korak mediji pomno isprate. Nakon što se trijumfalno vratila na muzičku scenu sa novim albumom, koji je radio njen partner, kompozitor Goran Ratković Rale, Ana ne prestaje da izaziva pometnju na društvenim mrežama.

Informer

 

Popularna pevačica ponovo je uspela da privuče veliku pažnju nizom provokativnih fotografija na kojima pozira na krevetu u donjem vešu i štiklama, dok puši cigaretu. Ova objava je popraćena njenom novom pesmom "Hvala doviđenja", a komentari ne prestaju da se nižu. 

Njeni pratioci oduševljeni su Aninom vitkom linijom, a mnogima se dopao i neobičan stajling.

Informer

 

- Šefica Instagrama Ana Nikolić uvek uvodi trendove - glasio je jedan od komentara.

Neki su se našalili pa pozdravili "fotografa Raleta", aludirajući da je snimke napravio upravo njen dečko. Njih dvoje su inače mesecima u vezi, a kompozitor je nedavno rekao da se ne bi protivio da svoju vezu ozvaniče.

Informer

 

- Nisam razgovarao sa Anom o venčanju još, ali se tome ne bih ni opirao. Ona je jedna preduhovita žena, a ja se na to palim. Pre svega me je zavela mozgom, sa njom je uvek jako zanimljivo - objasnio je bio muzičar i priznao da mu ne prija što mediji prate svaki njihov korak otkad su priznali da su u vezi.