30.08.2024.

21:13

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Poznati došli da slušaju Senidu! Popularni reper stigao u društvu nove devojke, novosadska barbika sa prijateljima (VIDEO)

Muzičko - modna ikona regiona Senida večeras će pevati na Tašmajdanu, a među prvima je na koncert stigao popularni reper i autor brojnih hitova Slobodan Veljković, ponatiji kao Cobi

Informer

 

On je stigao obučen u potpuno u crno, a sa njim je bila i njegova devojka Kat Dosa koja se proslavila učešćem na "Pesmi za Evroviziju". Cobi je i specijalni gost na Senidinom koncertu, pa će se pojaviti i na bini.

U Senidinom glasu uživaće i Nataša Bekvalac, koju je naša ekipa snimila kako se pozdravlja sa prijateljima. 

Za razliku od Cobija novosadska barbika za ovu priliku odabrala je ležernu belu kombinaciju, a nakon što se pozdravila sa prijateljima smestila se za sto i zapalila cigaretu. Balkanska zvezda Lepa Brena takođe je došla da podrži koleginicu sa kojom je prošle godine i sarađivala.

Informer

 

Slovenačka pevačica u Beograd je stigla još početkom nedelje kako bi sve pripremila, a najavila je da će publici pružiti maksimum

Informer

 

- Osećam se okej, mešaju mi se ogromno uzbuđenje i odgovornost, ali u principu dobro se nosim sa tim. Beograd je grad u kojem sam uvek imala posebnu podršku, koji me je prvi prihvatio i podržao ono što radim. Zato sam odlučila da prvi veliki koncert bude baš ovde. Večeras želim da pružim publici sve od sebe. Pripremili smo nešto zaista posebno, mislim da će vam se svideti - rekla je Senida danas.