31.08.2024.

14:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Drogirala sam se, ne stidim se toga" Aneli Ahmić o burnoj prošlosti: "Nisam bila svetica, ali..."

Drugoplasirana učesnica rijalitija "Elita", Aneli Ahmić, tokom boravka u "Beloj kući" često je prozivana zbog navodnog konzumiranja nedozvoljenih supstanci, a sada je i sama progovorila na tu temu.

Naime, ona je u jednom intervjuu odgovarala na najintimnija pitanja, pa nije izbegla ni pitanje o narkoticima.

Informer

 

Jedno od za nju neprijatnijih pitanja bilo je da li je nekada probala nedozvoljene supstance.

- Jesam, kao što sam pričala - priznala je Anhmićeva za Pink.rs, pa pojasnila:

- Uvek će se o tome pričati i pisati, zato što je izneseno ono što je izneseno o meni... Uvek će se kačiti na to. To je neka moja prošlost, ja se toga ne stidim, da sam ponekad to radila... Nemam problem sa tim.

Ona je takođe iskreno odgovorila i na pitanje da li je nekada počinila neki prestup.

Informer

 

- Radila sam neke stvari koje nisu bile dozvoljene, ali to je neka prošlost. O svemu tome sam i pričala. Kada sam dobila Noru, ja sam se totalno promenila, neke stvari me ne zanimaju više. Ali, da sam bila svetica, nisam. Ima ih dosta - zaključila je Aneli.

Podsetimo, Aneli Ahmić napustila je rijaliti kao drugoplasirana, a po izlasku je rešila da sredi svoj život u čemu je, sudeći po njenim objavama na društvenoj mreži, prilično uspela. 

Informer

 

Poslednjih dana dosta se spekuliše o njenom ulasku i u "Elitu 8", što ona za sada negira, dok se na razne načine odaje da vrši poslednje pripreme pre novu sezonu popularnog rijalitija.