31.08.2024.

12:16

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Instagram

Džet set

"Od ku*ve nikada dama...": Filip Car isprozivao Aleks? Nakon fotke sa novim dečkom bivši zadrugar i dalje besan kao ris

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", nedavno je obelodanila da ima novog dečka i objavila fotku sa njim, a njen bivši verenik i otac njene ćerke Filip Car je zbog toga burno reagovao.

Tada je opleo je po njoj, a danas ju je potkačio storijem na Instagramu i to sledećim rečima.

Informer

 

- Od cinkaroša nikad čovek, od k*rve nikad dama - stoji u citatu koji je on napisao.

Inače, zbog tetovaže na ruci koju ima Aleksandrin novi izabranik, mnogi su isprva pomislili da je u pitanju Filip, ali je on te navode demantovao i isprozivao je.

Informer

 

- Ruka nije moja, niti sam se pomirio s njom, ko poznaje tetovaže moje i moje ruke to vidi odmah! Kada sam govorio da mi je razlog njenog nedolaska da živimo zajedno sumnjiv ljudi oko mene nisu verovali, kada sam rekao da je nedovođenje deteta na letovanje i korektan roditeljski odnos neobičan, isto su svi su govorili da sam lud! Ja već dva meseca znam da ona ima nekoga i to sam slučajno saznao, ali su mi ona i njena majka priznale to, samo znate kako… U tim momentima njenog nedolaska i svega toga ja sam dosta pio, loš sam bio u glavi i skrhan, nisam znao da se nosim sa situacijom, pa sam pravio greške koje je javnost saznala i uvek naravno ja dežurni krivac! Filip je kriv za sve! E, ovim putem neka znaju njeni fanatici da je Filip napravio sve da bi ona i naše dete došli u Crikvenicu i imali zajednički dom!