Autor: Informer/K.Ć.

31.08.2024.

15:55

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Rođena sam sa...": Marija Šerifović progovorila o problemima sa vilicom

Popularna pevačica i naša jedina evrovizijska pobednica Marija Šerifović, aktivna je na svim digitalnim platformama. Sada je priznala zašto joj je potrebna fiksna proteza u 39. godini života.

- Inače, umesto da skinem gornju fiksnu, ja sam juče vratila ponovo i donju. Ja ću da se ubijem - našalila se Marija, pa nastavila

- Ako kojim slučajem bilo koga interesuje, što ja kao osoba za 39 godina nosim proteze, to je što sam ja rođena sa četiri zuba manje po rođenju. Znači dole imam dvojku, pa trojku, a gore imam keca pa trojku. Znači, gore nemam druge dvojke, a dole druge jedinice, znači četiri po rođenju. I opet mi je mala vilica, zagrižaj nije sređen... Znači horor - požalila se ona.

Informer

 

Podsetimo, pevačica je drastično smršala, a jednom prilikom je otkrila da je jedna dijeta umalo koštala zdravlja.

- Bila sam 22 dana na ekstremno strogoj dijeti pre početka snimanja spotova. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za numeru „Pola sunca”, a onda su naši prijatelji poslali ketering i oni imaju strašno dobre uštipke - rekla je Marija tada u emisiji „Blic dan”, pa nastavila:

- Pojela sam jedan, stigla sam kući, a sutradan sam snimala spot za pesmu „Idi dok te volim”. Zaspala sam negde oko 23 sata, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u stomaku. Povraćala sam i sve što ide uz to, otišla sam u noćno dežurstvo, dobro svi znamo o čemu je reč. A onda sam tek oko pola četiri zadremala. Međutim, tokom noći sam se budila i bila sam bleda kao krpa – istakla je pevačica, koja je ipak morala da ide na snimanje spota.