31.08.2024.

16:31

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

(VIDEO) Ljupka Stević u Rosićima kao kod kuće! Pevačica stigla fantastično raspoložena, pa priznala koliko je iznosio njen najveći bakšiš!

Najspektakularnija žurka na Balkanu - Informerova proslava u selu Rosići, održava se danas 31. avgusta, a pevačica Ljupka Stević stigla je odlično raspoložena.

Informer

 

- Kada su Rosići u pitanju ja sam ovde od prve godine, ja Informer doživljavam kao svoju drugu kuću i tako se i osećam. Čeka me već kafa, alkohol ne pijem, iako je vozač krenuo sa mnom - kaže Ljupka i dodaje da se nada da će današnja žurka u Rosićima nadmašiti prethodne.

Informer

 

Stevićeva je dugogodišnja prijateljica glavnog urednika Informera Drgana J. Vučićevića pa je otkrila i koje su njegove omiljene pesme koje mu ona najčešće zapeva.

- On voli dosta Miru Škorić, na primer "Rodiću ti sina na tebe da liči" i "Nek laju u inat dušmanima" Seke Aleksić, to je ono što Vučko od mene traži, a inače su i meni omiljene pesme - otkrila je Ljupka.

Informer

 

Ona dosta nastupa i narod je voli, pa je često počaste i velikim bakšišom, a specijalno za Informer priznala je koliko je iznosio najveći bakšiš koji je dobila.

- Zaista je veliki, ali nisam krila javno sam govorila o tome. Da nikog ne uvredim sada, ljudi rade za mnogo manje novca, ali kada govorimo o velikom bašišu onda govorimo o 150 hiljada evra. Kada bi ja svet to uzela sama bilo bi dovoljno za stan, ali to su romska veselja i taj bakšiš se deli na celu ekipu. Iako je bilo nas 30 kada smo podelili to je bila značajna suma - ispričala je Ljupka.  

Šta je još Ljupka rekla u razgovoru sa novinarkom Informera pogledajte u videu ispod.