31.08.2024.

19:06

Foto: Tanja Andric

Džet set

(VIDEO) "Ona je srpski brend!" Za Eru Ojdanića ova pevačica je najbolja "riba" na estradi!

Najspektakularnija žurka na Balkanu - Informerova proslava u selu Rosići, održava se danas 31. avgusta, a među mnogobrojnim zvanicama sa javne scene je i čuveni folker Era Ojdanić. 

Informer

 

- Već treći ili četvrti put sam kod mog Vučka na proslavi u Rosićima. Ovo je Srbija! Jede se, pije se, veseli se, lepa priroda oko nas, dobri ljudi, dobri domaćini, dobra zabava. Prave narodne žurke, najbolje žurke su na Informeru i to svako zna, ne mora mnogo da se priča - kaže Era, koji se latio mikrofona čim je stigao.

On i Zorica Marković za čas su zagrejali atmosferu u Rosićima. 

- Samo sam dva zalogaja uzeo ovog vola sa ražnja i odmah je rekao Ero ustaj! A to nije samo ovde, to mi se dešava gde god dođem, ne mogu ni kafu da popijem odma mio uvale mikrofon i aje udri! Sad sam bio na "Roštiljijadi" dva dana Leskovac je izgoreo od dobrog roštilja i dobre muzike - priča Ojdanić.

Informer

 

Na pitanje novinarke Informera sa kim više voli da nastupa Zoricom Marković ili Vendi, Era je lako dao odgovor i rekao da su mu obe dobre drugarice i blizu srca. Međutim, na pitanje ko je najbolja "riba" na estradi folker se dobro zamislio.

- Uf, pa to je veoma teško pitanje. Ovako kao jedan veliki brend, po meni je to Ceca. A Karleuša je nešto drugo, ona ima sasvim drugačiji i svoj prepoznatljiv stil. Jeca je jedna i jedina a sve je nasledila od svoje pokojne majke Divne, ja nju poznajem od deteta - rekao je folker.

Pevač je nedavno imao operaciju, ali je kako kaže, sve prošlo fantastično i sada se oseća kao mladić. 

Informer

 

- Ja se uvek osećam kao mladić, imam dobru ekipu i prijatelja i doktora i sudija i advokata, i svirača, tako da za mene nema zima. A imam i mladu devojku, ona me i pokidala, nanu joj j... - našalio se Ojdanić i dodao da njegova partnerka nije mogla da dođe sa njim jer radi drugu smenu.

Era je priznao i da ne može da se opusti kad je devojka sa njim na proslavama.

- Opasno je ljubomorna, ali teško je mene voleti. Ali sve ja to ispeglam da budu svi srećni i zadovoljni - rekao je Era.

Pevač je na kraju otkrio i da li bi ponovo ušao u rijaliti, a šta je rekao o tome možete pogledati u videu ispod.