31.08.2024.

20:29

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Melinu Džinović novi dečko obasipa poklonima! Bogat je i moćan, a evo koliko je stariji od modne kreatorke

Od kada su stavili tačku na svoj višedecenijski brak život Meline i Harisa Džinovića ne prestaje da intrigira javnost. Kako su pisali mediji Melina sada uživa na Azurnoj obali, a tamo je išla i u aprilu, u jeku razvoda.

Informer

 

- Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami, nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi... - rekao je dobro upućen izvor.

Informer

 

Melina već nešto više od pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

- Melinin novi partner osim što je moćan, uspešan i bogat, važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom - navodi izvor za Alo.