31.08.2024.

22:45

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Molila sam se svaki dan": Pevačica je dugo patila zbog onoga što su joj lekari saopštili, a onda se desilo čudo!

Mina Kostić je u braku sa kolegom Igorom Kostićem dobila ćerku kojoj su dali ime Anastasija. Ona je u jednom intervjuu otkrila da su joj lekari pre trudnoće rekli kako neće moći da zatrudni, zbog čega je verovala da nikada neće postati majka.

Informer

 

- Njemu sam rekla da ne mogu da rodim, jer su mi rekli da sam jalova. A onda se desilo čudo. Svakog dana sam se molila Bogu ujutru i uveče i eto, rodila se devojčica. Dete nam raste, u kontaktu smo i najbitnije je da ona ima ljubav sa obe strane. Shvatila sam kako treba da radim i tako se i ponašam - objasnila je tada Mina, koja nije do kraja izgubila nadu u ljubav muškarca, ali za nju je, pored deteta, najvažnija ljubav prema Bogu.

Informer

 

- Shvatila sam da je oko mene sve ljubav. Pravu sreću sam spoznala tek kada sam srce predala Bogu, od tada sam presrećna i ništa mi više nije potrebno. Volela bih da mi se desi prava ljubav, ali me je ona, nažalost, skupo koštala. I to mnogo. Maltene svaka, ali ja sam svima njima oprostila. I finansijski i emotivno. Udala sam se i sve sam stavila na njegovo ime. I zgradu koju sam gradila, koju smo Džej i ja finansirali. I kola i njegova kuća. Pokradena sam na pravdi Boga, ali to se dešava svim mojim koleginicama - zaključila je Kostićeva za Kurir.