31.08.2024.

23:55

Foto: ATAIMAGES/printscreen

Džet set

Branko Kockica se krstio u 79 godini! Svečani čin krštenja obavio vladika Georgije u Borči (FOTO)

Branislav Branko Milićević obeležio je detinjstvo mnoge dece svojom emisijom "Kocka, kocka, kockica" i radom u pozorištu "Puž" koje je osnovao sa suprugom Slobodankom Aleksić, a sada je uronio u tajne hrišćanstva. Svečani čin krštenja obavio je vladika Georgije u crkvi Vodice u Borči.  

- Danas se jedno novorođeno dete Božije uključilo u Crkvu Hristovu. Krstio se Branko Kockica, u 79. godini. Svetoj tajni Krštenja pristupio je sa čistim namerama. Potom se proveselio sa prijateljima, pa otišao kući da uživa u miru i blaženstvu zajednice sa Hristom - navela je pesnikinja Mirjana Bulatović u svojoj objavi na Fejsbuku.

Informer

 

On je nedavno govorio o tome koliko je pronašao svoj mir i da je veoma zadovoljan onim što je učinio.

- Verujem da svi mi imamo zadatak koji se ogleda u našim sposobnostima. S te strane mislim da sam uradio više od svojih mogućnosti i Bogu ništa nisam dužan. Mir koji sam postigao zahvaljujući tome, dozvoljava mi da budem neizmerno zadovoljan životom i neopisivo srećan. Ako ništa drugo, nisam bolestan, što je u ovim godinama najbitnije - zaključio je Branko svojevremeno za domaće medije.