01.09.2024.

07:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Verujem da će iz svega izaći kao pobednik!" Kolega Bore Đorđevića o njegovom zdravstvenom stanju: "Veliki sam optimista"

Bora Đorđević već nekoliko dana nalazi se u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani gde je hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća, a lekari čine sve što je u njihovoj moći da čuveni roker dobije najvažniju bitku. 

Informer

 

Za Borino zdravstveno stanje zabrinute su i njegove brojne kolege, a jedan od njih je i Milić Vukašinović, koji je i sam zbog zdravstvenih problema prošao kroz težak period, o čemu je nedavno govorio za Informer

Informer

 

- Veliki sam optimista. Rokeri smo oboje i nadam se da će izaći iz svega ovoga kao pobednik. Nadam se da će se probuditi i da će sve doći na svoje. Verujem u to da će on biti pobednik i da će lekari dati sve od sebe da se on oporavi - rekao je roker za Pink.rs.

Podsetimo, Borin menadžer Bane Obradović oglasio se juče i saopštio nove informacije o rokerovom trenutnom stanju.

- Bori je stanje nepromenjeno. I dalje je na respiratoru, intubiran. Supruga ga obilazi svakog dana. Ova situacija ima dva pravca, ili sa se izvuče, ili ono drugo najgore. Lekari svakog dana govore da je stabilno. Čekamo ili da se probudi ili ono drugo ne daj Bože. U bolnici ima svu negu potrebnu - rekao je Bane Obradović.