01.09.2024.

10:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Pevamo za Boru, da pobedi!" Bajaga na Ušću zapevao legendarni hit iz doba "Riblje čorbe" i rasplakao publiku! (VIDEO/FOTO)

Koncert "Bajage i instruktora" održan je sinoć na beogradskom Ušću u okviru turneje "Samo nam je ljubav potrebna" sa kojom je grupa obeležila četiri decenije postojanja. Koncert je, uz nestrpljenje nekoliko desetine hiljada posetilaca, započeo pesmom "Grad", a jednu pesmu Instuktori su otpevali specijalno za Boru Đorđevića.

- Sada jedna pesma iz doba "Riblje čorbe", pevamo je za Boru, da pobedi - rekao je Bajaga, a onda su zasvirali legendarni hit "Kada hodaš" koji je Bora otpevao na albumu "Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju" iz 1984. godine.

Informer

 

Bora Đorđević hospitalizovan je u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani zbog ozbiljnih komplikacija izazvanih hronično opstruktivnom bolešću pluća, a Bajaga je pre nekoliko dana govorio o zdravstvenom stanju kolege.

- Video sam vest, mislim, nisam mogao da se čujem s njim pozivom. Čuo sam se sa njegovim prijateljima iz benda, oni isto znaju što znaju i novine. Ja mu stvarno želim što brži oporavak. On je inače, iako ne izgleda tako, vrlo jak čovek i zato je uspeo do sada da se izvuče. Svaki put, ja se nadam i ovaj put - poručio je Bajaga za Telegraf.