01.09.2024.

11:39

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Zvuči prepotentno, ali..." Džehva opisala idealnog muškarca, evo šta pevačica očekuje od svog partnera (FOTO)

Teodora Džehverović važi za jednu od naših najpopularnijih, mladih pevačica, a o njenom privatnom, a naročito ljubavnom životu se dosta spekuliše u javnosti. Mlada pevačica sada je rešila da odgovori svojim pratiocima na Instagramu na sva pitanja, pa je između ostalog, progovorila i o idealnom tipu muškarca.

Informer

 

- Moj idealni muškarac je onaj koji je svestan šta ima pored sebe. Znam zvuči prepotentno, ali ne želim da umanjujem sebe i pristajem na minimum ili neki prosek. Ja smatram da zaista dajem dosta toga i ako taj neko to ne ceni i ne čuva, zamolila bih ga da ide što dalje od mene - napisala je Teodora

Osim o idealnom muškarcu, Džehva je govorila i o teškim momentima i izazovima u životu. Priznala je da joj je najlošija godina bila 2022. a da joj je najlepši momenat bio rođenje njene bratanice.

- Najveći izazov mi je bio da pobedim sebe i negativne misli sa kojima sam živela - priznala je Teodora, pa otkrila i kako je to uspela:

- Čitajte. Već sam vam jednu knjigu preporučila, koja je veoma dobra, gađa u centar i laka je za čitanje. Molite se, okrenite se Bogu. Meni je post dosta pomogao. Zahvaljujte Bogu na lepim stvarima, a verujte mi da ih imate dovoljno. Izbegavajte negativne ljude. Ne čitajte negativne stvari, vesti i slično... Trenirajte - posavetovala je Teodora svoje obožavaoce.