01.09.2024.

14:17

Foto: Foto: Shutterstock, ATA Images

Džet set

(FOTO) Emina Jahović zablistala na kraljevskom venčanju! Pevačica impresionirala elegancijom na slavlju norveške princeze i šamana

Veza norveške princeze Marte Luiz (52) i njenog dugogodišnjeg verenika, samprozvanog šamana iz Kalifornije Dureka Vereta (49) krunisana je brakom. Venčanje je održano u velikom belom šatoru u Girangeru, gradu na obali fjorda koji je proglašen za svetsku baštinu Uneska. Osim članova kraljevskih porodica Norveške i Švedske, venčanju su prisustvovale i brojne poznate ličnosti, a među njima i pevačica Emina Jahović.

Informer

 

Pop zvezda se na venčanju pojavila u zelenoj toaleti, a oko vrata je imala moćnu ogrlicu sa smaragdima. Kasnije se presvukla u kratku crvenu haljinu koja je dodatno istakla njene duge i zategnute noge, a smaragde je zamenila biserima. Obe kombinacije bile su veoma elegantne, a Emina je još jednom pokazala besprekoran stil.

- Veoma sam srećna što sam bila deo ove divne ceremonije. Toliko fantastičnih ljudi i pozitivne energije. Hvala vam dragi prijatelji - zahvalila se Emina mladencima na svom Instagram nalogu. 

Inače, vezu Marte i Dureka od početka prate brojni skandali, jer se ona zbog njega odrekla norveške krune. Princeza Marta Luiz (52) i Veret (49) objavili su veridbu 2022. godine.

Tagovi:
Venčanje Emina Jahovic šaman norveška princeza