01.09.2024.

16:17

Foto: Foto: EPA Images, ATA Images

Džet set

Crtež Cecine venčanice u čuvenom muzeju u Amsterdamu! Skupocenu kreaciju osim pevačice nosile su i one!

U muzeju koji je osnovan 1.800 godine, osim bogate kolekcije čuvenih dela holandskih slikara može se videti i crtež venčanice popularne pevačice. 

Informer

 

Svetlana Ceca Ražnatović za Željka Ražnatovića Arkana udala se u raskošnoj venčanici, kreaciji grčkog dizajnera koju je pevačica kupila u Milanu. Kako se tada spekulisalo u pojedinim medijima, Cecina venčanica je koštala 100.000 maraka, a njen crtež nalazi se u čuvenom Rajksmuzeumu u Amsterdamu, piše Blic.

Informer

 

Ovaj model venčanice godinama nakon Cecinog venčanja bio je jedan od najpopularnijih u Srbiji, pa su mnoge devojke birale slične haljine za svoje venčanje. Nakon Cecinog venčanja, venčanicu je na svojoj svadbi nosila i njena rođena sestra Lidija Ocokoljić, ali i snajka Bogdana Ražnatović, koja je venčanicu prekrojila i prilagodila sebi.

Informer

 

Veljko Ražnatović i Bogdana zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav 24. novembra 2019. u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu, a Ceca je više puta govorila da joj je neizmerno drago što se Bogdana udala baš u njenoj venčanici.