01.09.2024.

17:12

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Udala se voditeljka "Slagalice" u tajnosti? Marija Veljković rekla sudbonosno "da" glumcu, jedan gest ju je odao (VIDEO)

Voditeljka "Slagalice" Marija Veljković i glumac Rastko Janković dve godine su u skladnoj vezi, a sada mediji prenose da su se njih dvoje tajno venčali.

Da se Marijino i Rastkovo venčanje već desilo navela nas je prezenterkina najnovija objava u kojoj je glumca nazvala "mužem".

- Kad bi on da priča, a ja da me poljubi. Da li i vaši muževi pričaju mnogo o poslu? - pitala je Marija svoje pratioce kada je objavila simpatičan video sa svojim izabranikom.

Inače, o tome koliko je ljubav Marije Veljković i Rastka Jankovića jaka i koliko je on privržen njenim naslednicima voditeljka je svojevremeno otkrila za medije.

- Imaju lep, drugarski odnos. Baš onakav kakav treba da bude. Prihvatila su ga kao da se oduvek znaju. Postavljali su pitanja i na sva sam im iskreno odgovorila.

Informer

 

- Nikada ih ne lažem. Posle razvoda nisam razmišljala o novoj ljubavi, a kad sam se zaljubila, znala sam da će sve biti u redu - istakla je Marija.