02.09.2024.

09:13

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Najgore mi je bilo kad sam čuo da moja majka radi za pare!" Potresna ispovest našeg pevača, otkrio detalje teškog odrastanja

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" i bivši zadrugar, Savo Perović, zajedno sa svojom majkom Suzanom Perović Blondi intrigira javnost otkako se pojavio na sceni.

On je sada otvorio je dušu u jednom intervjuu, a tom prilikom progovorio je o teškom odrastanju, kao i odnosu sa majkom koja je često na meti osuda zbog golotonje koju plasira na socijalnim platfomama.

Informer

 

Moja majka je otvorila profil na sajtu za odrasle i tamo plasira fotografije koje je i inače objavljivala na društvenim mrežama. Shvatila je na vreme da postoje platforme na kojima će neko da plati za to što će ona da objavi i nemam problem s tim, mene to ne ugrožava - otkrio je Savo, pa priznao šta mu je najteže padalo da čuje o svojoj mami:

Nije mi neprijatno da vidim fotografije svoje majke. A pričali su da moja majka radi za pare, to su gluposti. Da je ona radila za pare, ja bih imao barem jedan album sada.

Informer

 

Perović je priznao da mu je ranije teško padalo kada u medijima pročita da mu je majka žena lakog morala, ali da mu je sada, iz ove perspektive, to smešno.

Najgore što sam čuo za svoju majku je da radi za pare, dešavalo se da pročitam to, pre bi me to zabolelo, sada se tome smejem - zaključio je Perović za Hajp.