01.09.2024.

12:03

Foto: Masha Bandjur

Džet set

Dijetom narušila zdravlje: Zorana Pavić je izgubila 30 kilograma za četiri meseca i postigla željeni cilj, ali ovo nikako nije smela da uradi

Pevačica Zorana Pavić dugo je mučila muku sa viškom kilograma, ali je u jednom trenutku odlučila da promeni svoje životne navike i način ishrane, zbog čega je uspela da izgubi čak 30 kilograma za četiri meseca.

Ipak, naglasila je da je njena dijeta bila veoma rigorozna i da nikome ne bi preporučila takav način mršavljenja.

Informer

 

- Pišu mi uglavnom žene, da im dam savet. Ja sam objedinila više stvari. Rigorozna varijanta me je koštala zdravlja, 12 dana nisam jela, koristila sam neke sirupe. Bilo mi je jako bitno da izgledam kako sam želela i to mi je pošlo za rukom, ali mi je bilo narušeno zdravlje. Promenila sam svoj način života. Imala sam hormonski poremećaj, ali se sve dovelo u red. Sada sam ona stara - nova - pričala je Zorana i dodala:

Informer

 

- Skroz sam promenila ishranu. Ja sam 20 dana jela samo živ limun, bez kore. To nikako ne bih savetovala. Primetila sam da mi to ubija apetit, pa sam ga nosila sa sobom. To nikome ne bih preporučila, jer sam prilično sebi narušila želudac. Ali, ja sam tako ubila apetit… Ne preporučujem! Ne, nikako! Posle toga sam ušla u jedan poptuno drugi sistem. Ujutru zamrznuto voće i to šumsko, kojeg uvek imam, i to stavim u blender. Jela sam supice isključivo bez testa i jela sam isključivo belo meso - objasnila je pevačica u jednoj emisiji.

Informer

 

Pevačica se potpuno odrekla slatkiša, uzme ih samo ponekad i to vrlo retko. Ima više obroka dnevno, a otkrila je da je poenta u barenom povrću i mesu, kao i ribi koja može da bude i tuna iz konzerve i pastrmka.