02.09.2024.

10:42

Foto: Foto: Miloš Miletić

Džet set

Karleuša održala najposećeniji koncert ikada u Subotici! Oborila sve rekorde posete, u publici raširen transparent: "Neponovljiva!" (FOTO/VIDEO)

Jelena Karleuša sinoć, prvog septembra, održala je koncert za pamćenje u Subotici.

Regionalna muzička zvezda, tom prilikom, oborila je sve rekorde posete, a Informer vam donosi ekskluzivne snimke i fotografije sa ovog dugo očekivanog spektakla.

Informer

Jelena Karleuša i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić

JK se najpre pojavila na prijemu u njenu čast kod gradonačelnika Subotice Stevana Bakića, koji ju je zatim oko 20.30 dopratio do bine, ispred koje ju je čekalo nekoliko desetina hiljada ljudi, ali i raskošan vatromet.

Pop diva zablistala u dugoj beloj haljini brenda "Mugler", sa velikim izrezima na butini i grudima, a svi su komentarisali da je svoju liniju dovela do savršenstva.

Interesantno je da je Jelena, uprkos pokušaju da se od strane minornih političkih frakcija kojima se ne dopadaju pojedini pevačicini stavovi i podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, održala koncert, a brojni Subotičani usaglasili su se njihov grad do sada nije imao priliku da prisustvuje spektaklu ovih razmera, te da je ona svakako bila najbolji izbor.