02.09.2024.

10:59

Foto: Foto: Shutterstock, ATA Images

Džet set

"Supruga mu pušta pesmu sa 'Marakane'" Oglasio se za Informer menadžer Bore Đorđevića: Molimo sve ljude...

Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba", hospitalizovan je u Kliničkom centru u Ljubljani, zbog teškog stanja u kojem se nalazi. On je intubiran i nalazi se na posebnom odeljenju zbog čega su posete strogo zabranjene.

Ovim povodom, sada se za Informer oglasio Bane Obradović, menadžer čuvenog rokera, koji je otkrio da je on još uvek na respiratoru, ali i da mu supruga Dubravka pušta snimke sa Marakane, sa utakmice koja je održana pre nekoliko dana. 

- Bora je i dalje na respiratoru, intubiran, evo već 8 dana, u Kliničko bolničkom centru Ljubljana. Na intezivnoj je nezi i njegovo stanje je stabilno. Lekari i medicinsko osoblje daju sve od sebe, paze na Boru, kako medicinski, tako i po svim drugim pitanjima, a ljubaznost je na vrhunskom nivou. Supruga Dubravka obilazi Boru svaki dan, pušta mu pesme "Riblje čorbe", razne glasovne poruke podrške, koje šalju prijatelji, rodbina i poznate osobe sa estrade. Više puta mu je puštala pesmu koja je otpevana na Marakani, na utakmici Crvene Zvezde, uz prisustvo 45.000 ljudi - priča Bane pa dodaje:

Informer

 

- Sada, u ovim trenucima, Bori je potreban mir i vreme da se zdravlje povrati u željeno stanje.
Njegovi bližnji i svi koji ga volimo mu šaljemo ljubav i pozitivnu energiju da uspe u svojoj borbi. Zato molimo sve one koji ga vole, sve novinare, a i one koje su mu manje naklonjeni, da poštuju trenutak u kome se Bora nalazi. Takođe, Borinoj porodici je potreban mir da bi istrajali i bili uspešniji u ovoj borbi. Porodica se vise neće oglašavati povodom njegovog zdravstvenog stanja i žele mir, pre svega od novinara, koji dolaze na njihovu  kućnu adresu
- zaključio je Obradović za Informer.