Autor: Informer/K.Ć.

02.09.2024.

19:58

Foto: Ataimages

Džet set

Novi estradni rat! Zorica Marković osula drvlje i kamenje po Goci Lazarević: "Gusko, tuži plastičnog hirurga"

 

Goca Lazarević je nedavno iznela svoje mišljenje o kolegama koji su učestvovali u nekom od rijaliti programa, što je izgleda pogodilo Zoricu Marković. Pevačica nije mogla da se suzdrži, te ni ona nije ostala dužna, odlučila je da uzvrati udarac.

U svom prepoznatljivom stilu, Zorica je ne samo odgovorila na Gocine kritike, već je i jasno stavila do znanja šta misli o njenim stavovima. 

Informer

 

- Treba da promeni zubara da više ne bi šuštala. Plastičnog hirurga treba da tuži. Gordana, ne foliraj se. Ti bi išla u rijaliti, ali te niko nije zvao - odbrusila je Zorica, pa dodala: 

- Volela sam te i poštovala, ali ovo nije prvi put da javno kaki. Gledaj svoja posla i neka ti Bog da još jedan hit, što je jako teško bez Zahara. Zvali smo te "gugutka", a posle ove izjave si guska. Gugutkice, guskice, lupetaš kao otvoren prozor. Šta je rijaliti, strašno nešto? Pa svima vam je život rijaliti, ako iko to zna, znam ja - zaključila je Markovićeva u svom maniru za Kurir.

Podsetimo, Goca Lazarević se nedavno pojavila se na proslavi 100 godina RTS-a. Tom prilikom razgovorala je i sa okupljenim novinarima, a zbog jednog pitanja je pobesnela načisto. Kada su je pitali da li bi ušla u rijaliti, pevačica je odbrusila samo tako.

Informer

 

- O čemu pričaš ti? Pored 'Vidovdana' koji je došao do vrha, nema kud dalje, da ja idem u rijaliti? Ljudi, možete da pišete o meni šta god hoćete ja više nemam straha. Šta ja mogu sada da pogrešim? Šta nije u redu? Svi smo mi ljudi, je l' tako? Ali ono, svi želimo da budemo uspešni u svom poslu, a ja mislim da sam ja uspešna, jer decenije pesama koje se pevaju, dato mi je nešto od Boga. Sve mi je dato, ne moram ništa mogu sve. Ma ćao - ispalila je pevačica u cugu.