03.09.2024.

08:55

Foto: IM Live Production/Shutterstock

Džet set

Zdravko Čolić papreno naplaćuje minut pevanja! Pevačev nastup košta brdo para, a ovo su njegovi specijalni zahtevi!

Iako ne nastupa često na privatnim proslavama, Zdravko Čolić je nekoliko puta napravio izuzetak, pa je tako pevao na svadbi Valentine Lopičić i Kostadina Terzića. Takođe je zapevao i na svadbenom veselju Dragane Džajić, ćerke legendarnog Dragana Džajića, kao i Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović.

Informer

 

Međutim, ako se njegov raspored poklopi sa slobodnim vremenom, muzička legenda naših prostora može da zapeva i na vašoj proslavi, ali tom prilikom mora da se duboko zavuče ruka u džep.

Informer

 

Naime, za njegov nastup od 45 minuta potrebno je 45.000 evra, što znači da je za svaki minut mini-koncerta zaradio 1.000 evra. Naravno, pevač ima i specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na nekoj privatnoj proslavi. Traži da da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima.

Informer

 

Kada se ovo zna, nije ni čudno što je Zdravko jedan od najbogatijih pevača na prostoru Balkana i da, ako je verovati portalu Portal Celebrity Net Worth, i da je njegovo bogatstvo procenjeno na 20 miliona evra.