04.09.2024.

08:01

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Iskoristila sam situaciju": Misica Ivana Mitrović smuvala 40 godina starijeg, pa otkrila kako je izgledala njihova ljubavna priča

Mis Balkana i bivša učesnica "Parova", Ivana Mitrović, našla se u centru pažnje zbog svoje veze sa Zoranom Buđićem Kobrom, koji je 40 godina stariji od nje.

Ivana je u jednom intervjuu otvoreno progovorila o njihovom odnosu, otkrivajući najintimnije detalje iz veze koja je privukla veliku pažnju javnosti.

Informer

 

- Dolazim iz rijalitija "Parovi". Tamo sam upoznala Kobru, jer je on bio često gost u rijalitiju. Kada se stvorila situacija da se još bliže upoznamo, ja sam to iskoristila. Rekla sam mu: "Čekaj me kad izađem iz rijalitija, nemoj da me zaboraviš". I nakon izlaska sam ga kontaktirala i odmah smo kliknuli i započeli zajednički život - rekla je Ivana i dodala:

- Ja sam bila devica do svoje 25. godine. Kobra je stariji od mene 40 godina i 25 dana. Izašla sam iz rijalitija nevina, ali sam sa Kobrom prvi put probala intimne odnose.

Informer

 

Kobra je opisao kako je izgledala situacija kada su započeli vezu.

- Došla je kod mene u stan da je fotografišem. Nisam imao pojma da će se sve to dogoditi - rekao je on, a Ivana se nadovezala:

- Sada imam 29 godina, tri i po godine smo zajedno, skoro četiri. Bila sam spremna i osetila sam sigurnost da sa čovekom kao što je Kobra otpočnem strast i počnem sa njim život. Međutim, pre gubljenja nevinosti me je verio. Ja sam mu prva devica, a on je meni večan zauvek. Nisam dozvoljava nikom da mi priđe. Ni komunikaciju sa momcima nisam imala - ponosno je istakla Ivana.