03.09.2024.

11:21

Foto: ATAimges/Printscreen

Džet set

"Uhapsite nasilnika!" Stravičan govor crnogorskog jutjubera upućen Karleuši: Da ti lik zalepi šamarčinu! (VIDEO)

Crnogorski jutjuber, koji je aktivan na nalogu "Realna prič'", komentarisao je novi spot muzičke zvezde Jelene Karleuše za pesmu "Benga", a tom prilikom izneo je niz problematičnih stavova koji su na društvenim mrežama podigli ogromnu prašinu i naišli na osudu, najpre korisnika Iksa, a zatim i ostatka javnosti.

Kako je on istakao, smeta mu to što JK sebe predstavlja "alfom", tačnije jakom i nezavisnom ženom, te da bi bio dovoljan "jedan šamar" da pokaže koliko ona to, zapravo, nije. 

- Ali ovo, kada čujem da se žena naziva alfom. Kakva alfa, druže?! Kako može žena da bude alfa?! Brate, znam da ćete sada da me ishejtujete, ali brate... Loša priča ovo da je ona alfa. Prijatno s tom pričom, mačko. Prvi lik da ti zalepi šamarčinu videli bismo koliko si alfa i da nema tog zakona da te štiti. Na*ebala bi kao žuti mrav. Totalno glupo. Umesto da uživaš što si žena, ti se tripuješ da si neki je*ač. 

Njegove reči nisu ostale nezapažene, pa je jedan tviteraš podelio isečak iz desetominutnog Jutjub videa, uz najstrašniju osudu:

Komentari ispod tvita samo su se nizali, a neki od njih su:

"Da je pametna da ga prijavi za nasilje", "Manijak", "Ali on sedi ispred mikrofona i nešto polemiše - pravi alfa... Idi zaposli se", "Prijavite nasilnika" i drugi.