03.09.2024.

15:44

Foto: profimedia

Džet set

Telo Sandre Meljničenko je celo u mišićima: Guru najbogatije Srpkinje otkrio njenu najveću tajnu!

Sandra Meljničenko, bivša članica grupe "Models", udala se za ruskog milijardera i mnogi smatraju da živi život iz bajke. Iako danas ima 46 godina, nekadašnja manekenka i pevačica izgleda odlično, a jednom prilikom je otkriveno da se o njenom izgledu brine fitnes guru Džonatan Guder.

Guder, koji se bavi izgledom najvećih svetskih zvezda poput Madone i Gvinet Paltro, svojevremeno je ispričao da mu je Sandra najbolji klijent. 

Informer

 

- Radimo na više nivoa, a ne samo na jednom. Izbegavamo vežbe na mašinama. Dolaze mi ljudi koji su prošli puno trenera, ali nisu imali toliko dugu i vitku telesnu građu kao što su želeli.

- Ne teramo klijente da dižu težine, već da rade vežbe koje će im izdužiti mišiće. Hrana je vrlo bitna, takođe. Neprijatelj linije je šećer, a ne masti - ispričao je on.

Informer

 

- Šećer transportuje masnoću u masne ćelije, a to opterećuje metabolizam i sprečava sagorevanje masti. U mom programu nema brojanja kalorija, ali ima ograničenja u slatkišima, jedenju paste, hleba i krompira i unosa alkohola - precizan je Guder.

- Treninzi ne smeju biti jednolični. Osim vežbi oblikovanja na parteru, ubacujem elemente pilatesa, plesa, bitna je promena. Time se znatno ubrzava metabolizam - rekao je fitnes trener Sandre Meljničenko, prenosi Hello.