03.09.2024.

11:29

Foto: Foto: Miloš Rafailović, Instagram/sekulicgoga

Džet set

"U velikim sam bolovima, hvala Bogu što sam živa" Goga Sekulić u zavojima, nosi kragnu oko vrata i otežano hoda!

Goga Sekulić, koja je juče oborena na pešačkom prelazu kada je na nju automobilom marke "folksvagen kedi” naleteo M. D. (41), jutros je bila na pregledu.

Goga je sa kragnom oko vrata i zavojem na ruci "uhvaćena" ispred zgrade u kojoj živi, a kako je odmah rekla medijima, u velikim je bolovima. 

Goga je, podsetimo, provela celi dan u Urgentnom centru, gde su joj lekari uradili CT glave i kičme.

Nakon nemilog događaja pevačica je otkrila kako se sada oseća.

Informer

 

- Znate da sam ja uvek raspoložena za saradnju sa medijima, juče sam pročitala da sam pobegla. Ljudi ja ne bežim nigde, meni je drago što sam ostala živa. Hvala Bogu da nemam nekih većih povreda, ugruvana sam. Hvala Bogu da sam živa zbog sina, imam bolove, upravo se vraćam sa pregleda. Bol je jak, ali ja sam jaka žena. Ja koja mnogo vodim računa jer sam i sama vozač... Mnogo pazim. Odvela sam dete u vrtić i otišla sam po opravdanje kod doktora jer je dete bilo dva meseca na moru... Na pešačkom prelazu, čak nije ni bila glavna ulica, bilo je sve prohodno. Vozač je koristio telefon, a ja nisam. Kada sam krenula da pređem ulicu, niotkuda se pojavio auto. Inače sam brza, ali čovek je velikom brzinom proleteo i ja sam bila na šoferci i videla njegov ledeni pogled. Bila sam svesna i pomislila sam "Samo da sam živa i zdrava". Još uvek ne mogu da verujem šta mi se desilo. Želim da apelujem, ovo se svakodnevno dešava građanima, neka se nešto uradi sa ovim dostavljačima, idu po trotoarima, ulicama... - rekla je Goga za Kurir i dodala:

Informer

 

- Čovek je kukao i plakao, bio je van sebe. Toliko je brzo išao da sam mislila da će me pregaziti. Ići ću na fizioterapije, doživela sam iskreno veliku traumu. Tip sam žene koja ne može da miruje, ali moraću... Povredila sam vrat i moram da nosim kragnu.

 

Tagovi: