03.09.2024.

14:22

Foto: Zoran Sinko

Džet set

Željko i Milica Mitrović najavili spektakl, detalji su neverovatni: Vraća se i staro lice Pinka, ona je svima falila (FOTO)

Čelnici ružičaste televizije, Željko i Milica Mitrović, priredili su danas 3. spetembra, žurku i druženje sa pripadnicima sedme, među kojima je bio i Informer, a sve povodom predstavljanja nove televizijske šeme, tokom koje su saopštili i jednu novost.

Naime, pored mnogih projekata, uveli su i neke nove, tačnije jedan kviz koji još uvek nije viđen na našim prostorima. Kako su istakli, u pitanju je kviz u kojem će se takmičari boriti za nagradu i tako otplaćivati svoj dug za kredit koji imaju.

Za ovaj projekat, oni su odlučili da vrate staro lice RTV Pink-a, voditeljku Marijanu Mićić.

Svi formati su manje-više novi. Ali ću samo izvući nekoliko novih, koji su meni veoma značajni. To je nešto što mislim da je jako zanimljivo, kao na početku kada sam govorio o pažnji i solidarnosti koja mora biti izražena u svim našim akcijama, ne samo programskim nego i na nivou grupe. Tako smo napravili jedan kviz koji se zove "Otpis", on će za svoj cilj imati mogućnost da se neko bori za nešto, a to nešto je otpisivanje duga u banci. Mi ćemo preuzeti njegov dug, odnosno isplatićemo njegov dug u banci i on će da bude slobodan čovek. Neće više biti u ropstvu banke, ali naravno ako pobedi - rekao je Željko.

- S emitovanje počinjemo u prvoj nedelji oktobra - dodao je Mitrović.