Autor: Informer/A.S.

03.09.2024.

17:59

Foto: E-Stock

Džet set

Sin Milice Dabović krenuo u prvi razred! Bivša košarkašica se emotivnim rečima obratila nasledniku, jedan detalj na Stefanu svima zapao za oko (FOTO)

Bivša košarkašica, Milica Dabović je danas, putem svog Instagram profila objavila sliku svog naslednika, Stefana sa njegovim drugarima.

Informer

 

Naime, mali Stefan je krenuo u prvi razred, što je Milica emotivno podnela. Dabovićeva nije krila sreću zbog svega onoga što su sin i ona zajedno postigli, jer su u prethodnih šest godina mogli samo jedno na drugo da oslone. 

Stefan je bio skockan od glave do pete, a ono što je svima zapalo za oko jeste krst koji je mališan nosio oko vrata. 

Informer

 

- Šest godina je proletelo, zajedno, napred, do pobede sine moj, ne može nam niko ništa jači smo od sudbine! Mama ti želi sreću, zdravlje, ljubavi ti ne fali, da budeš dobar čovek, slušaš učiteljicu, da budeš đak i ne daš na sebe! Ne odustaj sine moj, ne odustaj od svojih snova i zelja i polako, ali sigurno ostvaruj svoje ciljeve! - napisala je ona, pa dodala:

Informer

 

- Prvi razred! Pobedili smo sve, a pomislila sam da neću moći, ti si moja snaga i vetar u leđa! Srećno tebi i tvojim drugarima! Voli te mama - napisala je Milica uz sliku.