Autor: Informer/A.S.

03.09.2024.

17:14

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Mislio o svemu unapred! Bora Đorđević je ovo rekao svojoj supruzi pre nego što je završio u bolnici

Frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, trenutno se nalazi u Kliničkom centru u Ljubljani gde su ga doktori priključili na resporator zbog lošeg zdravstvenog stanja. 

Informer

 

Borin menadžer, Bane Obradović za Informer otkrio da je pevačevo stanje stabilno, kao i da lekari daju sve od sebe kako bi se poznati muzičar što pre oporavio. Kako je on dalje naveo, od Đorđevića se ne odvaja njegova supruga Dubravka.

Neposredno pre nego nego što mu je pozlilo, Bora je svojoj supruzi pričao da svi moraju da budu jaki, kao i da svi budu strpljivi, ako njegovo lečenje bude duže trajalo. 

Informer

 

- Bora je pričao sa suprugom kad je video da mu se stanje pogoršava, ali ni on nije imao pojma da će takva situacija da ispadene, da će morati odmah u bolnicu. Rekao je supruzi da i deci prenese da svi budu jaki, jer je on borac, što je učio i njih kroz život. Pričao je da niko ne treba da se trese i kuka nad njegovom sudbinom, već da svi treba da šalju pozitivnu energiju kako bi sve krenulo na bolje, ako se desi da situacija bude preteška - rekao je izvor za "Republiku".