Autor: Informer/A.S.

03.09.2024.

19:04

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Nismo prijateljice da bismo..." Sanja Marinković o sukobu sa Kaćom Živković, otkrila da li joj je čestitala nakon porođaja

Danas, 3. septembra je u jednom prestoničkom hotelu održana konferencija za medije povodom 30 godina postojanja Pink televizije. 

Na događaju su se pojavila dobro poznata lica ružičaste televizije, a među njima je bila i voditeljka Sanja Marinković, čija se emisija "Magazin In" već 25 godina emituje na pomenutoj televiziji. 

Informer

 

- "Magazin In" postoji četvrtinu veka, posebno se radujem novoj sezoni. Izuzetno sam zadovoljna. Odmarala sam 2 meseca, sve vreme smo uporedo spremali emisiju. U smislu, osvežili smo ambijent u kojem ću da se družim sa gostima. Pripremili smo teme, da budu dovoljno intrigantne, ekskluzivne i da oslikavaju život svakog od nas jer ja volim da kažem da priče mojih gostiju i moje priče, to su priče svih nas i zato se ja trudim da sa mojim gostima budem na ti, kao da smo kod kuće na kafi, da pričamo o svemu. Trudiću se da u ovoj sezoni neposrednost bude još veća, da se zaista osete kao da su došli kući jer kada se osećaju tako, onda često kažu nešto i što možda nisu planirali - rekla je Sanja Marinković kroz osmeh.

Informer

 

U svojoj emisiji često ugosti i rijaliti zvezde što joj, kako ističe, predstavlja izazov.

- Volim svoj posao, ništa mi ne predstavlja problem. Sve je to izazov. I intervju sa njima je izazov, kao što je i intervju sa predsednikom države. Svaka vrsta razgovora za mene kao novinara je novi izazov. Ne bih uživala u ovom poslu da to ne volim, tako da su oni meni svi podjednako interesantni, a oni svi sami o sebi najbolje govore - izjavila je voditeljka. 

Informer

 

Voditeljka je jednom prilikom u svojoj emisiji ugostila i pevačicu Katarinu Živković, koja se nedavno ostvarila u ulozi majke. Kaća se, podsetimo, nakon te emisije oglasila i istakla da je voditeljka isekla odgovor na njeno pitanje, te tražila izvinjenje.

Sanja je sada otkrila da li su izgladile nesuglasice i i da li joj je čestitala rođenje deteta.

- Ona nije moja intimna prijateljica, da bih ja sa njom izgladila bilo kakve odnose. Ja sa njom imam odnose strogo profesionalne, kao novinar i gost, a sve što je na lepo i na ljubav i na roditeljstvo, ja pozdravljam - rekla je Sanja za "Telegraf.rs".