04.09.2024.

08:22

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Učesnik "Elite 8" se žestoko sukobio sa Karleušom u "Zvezdama Granda", sada priznao: Jelena je 22. vek, a takmičenje je propalo!

Pevač, bivši rijaliti učesnik "Parova" i "Zadruge", Elvin Kadrić, prijavio se za predstojeću "Elitu 8", pa se tako 2. septembra, pojavio na obaveznom lekarskom pregledu.

Na početku je otkrio kako je odlučio da se ponovo prijavi, s obzirom na to da je u prethodnoj sezoni, ispao mesec dana pred finale.

- Više puta sam dobio poziv, čim je više puta poziv, tu treba nešto da se desi. 'ajmo sudbini pomoći.

Zatim se dotakao i Ivana Marinkovića, sa kojim se u prošloj sezoni družio, a koji takođe ulazi u "Elitu 8".

Informer

 

Ivan mi je stari drug. Dočekao me je. On je dva puta pružio ruku u toku takmičenja. Znači da nije sujetan. Mnogo mi znači to što mi je pružio ruku, jer sam ispao mesec dana pred finale. Provalio je on sve, ima iskustva. Nije to slučajno uradio - govori Elvin za Telegraf, pa otkriva da li je bio kod njega kući i da li je upoznao Miljanu Kulić.

- Nisam. S Miljanom sam se upoznao samo na TikToku. O tom potom. Sa njom bih voleo neku pesmu da pevam, da se malo zabavimo.

Elvin je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" imao konflikt sa muzičkim zvezdama, Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović. On je tada rekao da je imao jače nastupe od nje, da je više ljudi dolazilo kod njega... Sada je otkrio da li je promenio mišljenje.

Informer

 

- A, dobro, to je bilo za vas. Ona je primetila da sam ja kilometraža, jaka glava. Pokušala je malo da se zabavi, Marija Šerifović je malo shvatila to lično. Mislim da su pogrešili što se tiče toga. Grand je što se mene tiče pao, nije kao pre. Sad su svi svojim putem otišli, a sad se moraju dogovoriti svi za svoj put - iskren je Kadrić, pa priznaje šta sada misli o našoj pop divi:

Sve najbolje, ona je oduvek bila... Samo što je malo zaboravila kako je počela. Eto, to sam joj malo zamerio. Žao mi je što nisam dobio malo jaču podršku. Očekivao sam i od Saše Popovića da će me bar malo podržati, ali baš da izađem iz tog kruga i da takva imena ne osete da tu nešto nema. Čini mi se da će se meni to vratiti.

Pitali smo da da li misli da bi takmičenje bilo popularnije da se ona vrati u žiri:

Informer

 

Pa 100%, ali, nema od te priče ništa. "Grand" mora da bude kakav je bio i pre 15 godina, dok je bio Darko Lazić, dok su bila ta eminentna imena. Kad se realno ocenjivalo, znaš - ne znaš, izvoli. Pevaš to i to. Ja sam otišao, probao, nije uspelo. Željko Mitrović je tu. Pink je za mene oduvek bio što kažu Tito, bio je najjači. Mislim da je "Elita" za mene, dobro ime. Sad kakvi su kandidati, to je na njima.

Elvin je priznao i to da li se zakačio za Karleušu, jer je znao da će mu doneti popularnost.

Pa, nisam. Ona je šou-biznis. Za mene je to jednostavno. Ona je žena ful fulova. Sređena, 22. vek, šta je briga.