Autor: Informer/A.S.

04.09.2024.

18:24

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Bora Čorba dao 30.000 bivšem rijaliti učesniku! Đorđevićeva žena napravila haos kada je to saznala

Frontmen grupe "Riblja čorba", legendarni Bora Đorđević, danas je preminuo u 72. godini u Kliničkom centru u Ljubljani. Njegovo stanje se poslednjih dana naglo pogoršalo, zbog čega je bio intubiran, a nedugo nakon toga i preminuo. 

Informer

 

Bora je iza sebe ostavio veliki broj pesama, a malo ko zna da je na jednoj numeri zajedno sa rokerom sarađivao i bivši rijaliti učesnik, Kristijan Golubović. U pitanju je numera "Kremenko i Kamenko", koja je snimljena davne 1993. godine. 

Golubović je jednom prilikom ispričao kako je došlo do saradnje, a pored toga je dodao da je tada zaradio čak 30.000 maraka. 

Informer

 

- Mene je 1993. godine Bora pozvao da mu budem gost u pesmi. Tad sam zaradio 30.000 maraka. Meni je Borin menadžer obećao da ću, ako otpevam sve tri strofe, zaraditi dobre pare. Otisao sam u Zemun u studio i snimio iz prve. Bora me ishvalio. Onda me je zvao menadžer koji je imao rukomentni klub, da dođem kod njega, održao je obećanje i dao mi pare. Skinuo je sa zida neki bronzani krug, neki rad od metar i nešto i poklonio mi i to. Borina tadašnja žena se uvredila jer je mislila da Bora neće uzeti ni deseti deo toga koliko sam ja zaradio - ispričao je Kristijan, a prenosi "Kurir".