06.09.2024.

08:04

Foto: Informer

Džet set

Bomba! Grujićeva dogovorila saradnju s grčkom zvezdom: Kaća u zagrljaju Nikosa Vertisa!

Folk pevačica je bila na njegovom koncertu pre dva dana, na beogradskom stadionu "Tašmajdan", a nakon spektakla koji je priredio u našoj prestonici, dve pevačke zvezde razgovarale su o poslovnoj saradnji.

- Kaća obožava Nikosa i zna sve njegove pesme. Kada je Marko živeo u Grčkoj, gde je igrao fudbal, odlazila je često na Nikosove nastupe. Poznaje i njegov menadžment, preko kojeg su Ognjen Amidžić i ona dobili prava za duetsku pesmu grčkog izvođača "Vino po vino". Još tad joj se javila želja da baš sa njim ostvari poslovnu saradnju - ispričao je za Informer izvor blizak popularnoj pevačici.

Informer

 

Kako nam je još rekao, Nikos prati našu muzičku scenu i upućen je u Kaćin rad. Dopada mu se kako peva, i kako izgleda, pa je rado pristao da joj napiše jednu pesmu.

- U narednom periodu poslaće joj nekoliko pesama da vidi da li joj se nešto od toga dopada, pa će odlučiti koju će snimiti. Ona ima maksimalno poverenje u njega, jer sve što je radio za sebe, ali i za druge, bilo je pun pogodak. Pesma će se snimati i aranžirati u Grčkoj, a spot će snimati i tamo i ovde - završio je izvor za Informer.

Informer

 

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Kaću Grujić, koja je indirektno potvrdila naša saznanja.

- Biću presrećna ako do te saradnje dođe! Malo je reći da sam ja fan Nikosa Vertisa i da bih neizmerno volela da imam pesmu s njegovim potpisom. O duetu da i ne govorimo. Zbog njega bih bila spremna da naučim i grčki, koji nimalo nije lak - rekla je kroz smeh atraktivna brineta za Informer.