06.09.2024.

13:49

Foto: shutterstoc/Instagram

Džet set

"Dostavljač je sutra nastavio da vozi bez ikakvih posledica!" Goga Sekulić nakon saobraćajke i dalje u bolovima, pevačica besna: "Bahato se ponašaju"

Pevačica Goga Sekulić je u ponedeljak imala saobraćajnu nezgodu kada ju je kolima udario dostavljač hrane, zbog čega je odmah prevezena u Urgentni centar u kojem su joj konstatovane lakše telesne povrede.

Bez obzira na to što nema prelome ili krvarenja, Goga se nalazi u bolovima, sa kragnom oko vrata i zavojima, a sada se obratila pratiocima na društvenoj mreži Instagram i kritikovala ponašanje dostavljača koji sve češće krše saobraćajna pravila.

Informer

 

- Dragi moji, u ponedeljak sam doživela saobraćajnu nezgodu na pešačkom prelazu, gde sam uredno čekala da pređem ulicu. Zahvalna sam Bogu što sam živa i što sam bila sama, dok je dete bilo u vrtiću. U Urgentnom centru sam obavila pregled celog tela radi provere. Trenutno se osećam čudno, ali sam svesna, bez krvarenja i preloma, iako sam ugruvana i imam jake bolove - rekla je ona i dodala:

- Želim da apelujem na nadležne organe da reaguju na ponašanje dostavljača hrane. Bahato se ponašaju, voze po trotoarima i ne poštuju saobraćajne znakove. Važno je da zaštitimo našu decu i voljene osobe i sprečimo potencijalno gore ishode. Ostao mi je urezan hladan pogled vozača koji me je udario. Nažalost, sutradan je taj vozač nastavio svoj posao bez ikakvih posledica, što zaista ne mogu da razumem. Na sreću, dobrih ljudi još uvek ima - oni su pozvali policiju i Hitnu pomoć na vreme:

Informer

 

- Hvala doktorima i sestrama na profesionalizmu i brzini. Zakazane nastupe i promociju mog novog albuma nastaviću nakon oporavka. Čuvajte se! P.S. Hvala porodici, prijateljima, saradnicima, kolegama i mojim fanovima na podršci i lepim rečima.