06.09.2024.

23:08

Foto: Foto: Shutterstock, Zoran Sinko, Instagram

Džet set

Oglasio se sin Bate Živojinovića nakon vesti da je postao deda: "Dina i dečaci su dobro, jedva čekamo da dođu kući"

Unuka legende srpskog glumišta, Velimira Bate Živojinovića, Dina, danas je na svet donela dva dečaka Mihaila i Gavrila. Njen otac Miljko Živojinović kaže da se i mama i bebe dobro osećaju i da svi sa nestrpljenjem iščekuju da dođu kući. 

Informer

 

- Biti deda, imati unuke, jedno je neverovatno lepo osećanje koje se lagano useljava u moju dušu. Najdirljiviji trenutak je bio kada sam po prvi put video ta nova draga bića koja smo iščekivali poslednjih 9 meseci, a koja su sada ušla u naše živote. Dina je herojski iznela ovu dvostruku trudnoću sa puno ljubavi i pažnje koju je počela da im dariva od samog početka, podržanu uz ogromnu ljubav i razumevanje njenog supruga Alekse - rekao je Miljko za Informer. 

Informer

 

Prema njegovim rečima, porođaj je protekao u najboljem redu. 

- Zahvaljujući dr Aleksandri Dimitrijević iz Univerzitetskog Kliničkog Centra Kragujevac (UKC) koja je brižno vodila celu njenu trudnoću i koja je zajedno sa celim timom sjajnih stručnjaka i divnih ljudi iz ove respektibilne ustanove, a koje sam imao prilike da upoznam, Dina je imala divan porođaj - navodi Živojinović.

Roditelji su za dečake izabrali imena Mihailo i Gavrilo, a Miljko je otkrio šta ih je inspirisalo. 

- Ova prelepa imena zajedno su dali roditelji, inspirisani manastirom Tresije na Kosmaju, ali i njihovim simboličkim značenjem u Bibliji - rekao je sin legendarnog glumca.