07.09.2024.

08:46

Foto: RTV Pink/logo

Džet set

Ovo je lista sigurnih učesnika "Elite"! Večeras počinje nova sezona rijalitija, evo ko će se naći na malim ekranima!

Nova sezona rijalitija ''Elita 8'' počinje 7. septembra, što je potvrdila direktorka programa "Pink" televizije, Milica Mitrović na društvenoj mreži Instagram.

Veliki šef je ove godine najavio mnogo iznenađenja kako za takmičara, tako i za publiku kraj malih ekrana.

Mediji su danas bili na licu mesta gde je stigla desetina budućih elitara koji su smešteni u karantin.

Informer

 

Tu su brojna lica, neka su već poznata javnosti budući da su u pitanju bivši učesnici "Zadruge" i "Elite 7", ali ima i potpuno novih učesnika koji su dobili priliku da se publici predstave u što boljem svetlu u narednih deset meseci.

Informer

 

Među prvima stigao je nekadašnji takmičar "Elite 7" Uroš Stanić, koji je najavio nezaboravnu zabavu za gledaoce.

Informer

 

U karantin je stigao i par iz prethodne sezone, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica, međutim, oni su počeli da se pozdravljaju, grle i ljube, a pale su i suze jer je Bebica odustao od učešća u rijalitiju, iako se pretpostavljalo da će ući zajedno.

Pred kamere stali su i emotivni partneri Nikola Grujić i Milana Šarac, koji su zbog javne preljube podigli ogromnu prašinu tokom jedne sezone rijalitija "Zadruga".

Informer

 

Ana Nikolić, koju je pre promene pola u rijalitijima publika upoznala kao Gibu Vasića, pred okupljenim novinarima je pokazala skeniranu ličnu kartu, na kojoj je jasno upisano da je sada osoba ženskog pola.

Informer

 

Novo lice koje će publika imati priliku da upozna u osmoj sezoni "Elite" je Matea Stanković, koja je već privukla pažnju svojom energijom i samopouzdanjem.

Informer

 

Bora Terzić Terza ulazi u novu sezonu, a trudna partnerka Milica Veličković ga je ispratila. Dogovor para je da će Terza napustiti rijaliti kada se Milica porodi.

A tu su i Marko Zec, Dačo Virijević, Aneli Ahmić, Milena Kačavenda i Najo.