07.09.2024.

10:21

Foto: Informer

Džet set

Kačket i mini-suknjica: nikada nećete pogoditi kako Ilda Šaulić sprema kondiciju pred koncert

Ako bi vam bilo rečeno da je Ilda Šaulić obukla polo majicu, mini-suknjicu, stavila kačket i ide da se bavi sportom u kome udara po loptici, prva asocijacija bi bila da se uputila na teniski teren. Što je i logično, jer naslednica kralja folka poznata je i po tome što se period svog života profesionalno takmičila u ovom sportu, ali ona je reket odlučila da zameni štapom, a tenisku loptu golf lopticom.
Ilda ovih dana punom parom radi na pripremama za svoj koncert zakazan za 10.10. U MTS dvorani a pošto očigledno je da na ovaj način sprema kondiciju pred ovaj muzički spektakl.

Informer

 

- Tenis jeste moja prva ljubav, ali sam zaista oduševljena golfom jer je to sport koji osim fizičkog angažovanja podrazumeva boravak u prirodi, i pruža mir. U svoj gužvi oko proba, scenografije, kostima, intervjua, i drugih obaveza koje priprema jednog koncerta podrazumeva, to mi dođe kao vreme koje izdvojim za sebe. I posle toga zaista sam puna elana i imam više snage da sve odradim - rekla je Ilda koja osim muzičkih, sprema i scenska iznenađenja za publiku koja bude prisustvovala beogradskom koncertu.