07.09.2024.

16:01

Foto: Foto: Printscreen YouTube, Miloš Rafailović

Džet set

Komšije Rade Manojlović "razvezale" jezik: "Iz sela donosi gajbe sa voćem i povrćem", a imali su komentar i na njenog dečka

Rada Manojlović, važi za jednu od najpopularnijih pevačica, a već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa Vladimirom Rankovićem koji se čak pojavio i u spotu za njenu novu pesmu "Nisam drogirana".

Pevačica je dugo krila da je emotivno ispunjena, međutim, paparaci su ih uslikali na aerodromu, u trenutku kada je on došao po nju, kako bi je odvezao kući sa puta.

Rada i Vladimir se, od tada često pojavljuju zajedno, međutim, svoju intimu i dalje čuvaju daleko od medija.

Informer

 

Sada su pojedine komšije popularne pevačice odlučile da otkriju detalje iz Radinog života.

- Viđala sam da kod Rade dolazi neki istetovirani mladić i to uglavnom uveče, ali nisam znala ko je. Mislila sam da je možda vozač ili član benda. Nisu se nikada grlili ili ljubili po ulazu. Međutim, kasnije sam saznala da joj je dečko. Rada je divna uvek vesela i nasmejana i svima se javi. Baš je ono devojka iz naroda. Nikada ne glumi neko ludilo - rekla je jedna starija komšinica i dodala:

Informer

 

Tu živi sa sestrom. Ne razdvajaju se. A ovaj momak dođe. Vuče neke kese iz nabavke, ali uglavnom noću. Rada je noćni tip. Retko kada se ona budi rano. Nikada je nisam videla da izlazi iz stana pre 14, 15 časova. Mada i takav joj je posao. Najsmešnije mi je kada je vidim kako izlazi po hladnoći u onim oskudnim haljinicama. Kažem joj: “Rado prehladićeš se, ženo, čuvaj bubrege”.

Informer

 

Ipak, u obližnjem lokalu je retko viđaju:

- Dođe nekada sa sestrom da popije domaću kafu. Nije baš često po kraju. Uglavnom uđe u onaj njen džip i to je to. Nosi uvek neke kese sa garderobom. Jednom se na ulici fotkala, pa je nagazila na haljinu i iscepala je. Morala je da ide do stana da je promeni. Uvek je vesela. Sa svima se ispriča. Retko je kada ljuta ili neraspoložena. Naučila je kroz posao da se ponaša sa svima lepo. Zato je i tražena - kaže jedan konobar.

Informer

 

Komšije su otkrile da Radu često vide kako sa sestrom tegli gajbe sa voćem i povrćem.

- Bude preko nedelje odsutna po nekoliko dana. Osim što radi, vidimo da poseti i oca i donese sa sela gajbe sa voćem i povrćem. Onako u običnoj majici i farmerkama zavezanog repa iznese voće i povrće. Podeli se sa sestrom. Nema ništa bez domaćih prozvoda - kaže jedan stariji gospodin.