07.09.2024.

16:41

Foto: Foto: Shutterstock, ATA Images

Džet set

"Hvala Bogu svi su dobro": Bajaga za Informer ispričao detalje saobraćajne nezgode u Čačku

Frontmen grupe "Riblja čorba" danas je sahranjen u rodnom Čačku, a na večni počinak ispratila ga je porodica, brojni prijatelji, saradnici i ljubitelji njegove muzike. Među njima je bio i Momčilo Bajagić Bajaga, a domaći mediji objavili su da je muzičar posle sahrane doživeo saobraćajnu nezgodu. 

Informer

 

Nezgoda se, prema pisanju medija, dogodila na izlazu iz Čačka. Međutim, iako su mediji javili da se u Bajagin automobil zakucao drugi automobil i da je muzičar sedeo na zadnjem sedištu, Bajaga je za Informer objasnio da vozilo u kom se on nalazio nije učestvovalo u nezgodi.  

- To je bila manja saobraćajna nezgoda. Nisam ja imao udes, već auto ispred nas. Bila je manja saobraćajna nezgoda i hvala Bogu svi su dobro. Što bi rekli, obično "čukanje", nema povređenih - rekao je Bajaga za Informer.

Informer

 

On je danas prisustvovao opelu i sahrani Bore Đorđevića, a juče se zajedno sa članovima benda "Bajaga i instruktori" od Bore oprostio emotivnim rečima.

- Dana 4. septembra 2024. napustio nas je naš voljeni Borisav Đorđević, pesnik i rok majstor... Dragi naš, Boro! Hvala ti što si bio deo naših života, kao prijatelj i poslovni saradnik. Uvek ćeš biti u našim srcima i sećanjima. Vole te tvoji i zauvek tvoji: Bajaga, Žika, Lokner, Gane, Kićo, Sale, Kuzma, Čukić i Zeko - piše u čitulji koju su "Bajaga i instruktori" dali Bori.