08.09.2024.

08:46

Foto: Instagram raznatovicanastasija/Peđa Milosavljević/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Veljko i Bogdana odseli u hotelu u kojem noćenje košta čitavo bogatstvo! Ražnatovići ne štede, pridružili im se Anastasija i Gudelj

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana otišli su u Španiju ne samo zato da bi "pobegli" od vrelog beogradskog asfalta, već i zato da bi posetili Anastasiju Ražnatović, Veljkovu sestru, kao i njenog supruga fudbalera Nemanju Gudelja.

Tom prilikom, Ražnatovići su odseli u luksuznom hotelu u kojem noćenje košta više od 1.000 evra, ali su bez problema iskeširali taj novac.

Veljko je na svom Instagram profilu objavio fotku iz hotela na kojoj pozira sa Bogdanom, sestrom i zetom, a po svemu sudeći, parovi su odlučili da izađu u provod.

Bogdana je na sebi imala haljinu sa golim ramenima pripijenu uz telo sa ogromnim cvetom nasred grudi, Anastasija se odlučila za farmerke i belu majicu sa prorezom i bez brushaltera, dok su Veljko i Nemanja bili ležerno odeveni.

Informer

 

Svi zajedno su otišli u jedan klub odakle je Ražnatović prvo objavio fotku sa suprugom, a onda i snimak sa sestrom.

Informer

 

Podsetimo, Anastasija je nedavno najavila povratak na scenu i rad na novim pesmama.

- Dragi moji, nakon dve godine pauze srećna sam što mogu da najavim izlazak novih pesama u nekoj bližoj budućnosti! Potvrdiću vam nešto što se već neko vreme sluti, a to je da je u pitanju duet i ono što se baš i ne zna, solo pesma (možda dve). Mnogo se radujem da podelim nove muzičke projekte sa vama - napisala je nedavno Ražnatovićka.